Proiecte

2 răspunsuri la Proiecte

  1. felicitari doamna arhitect ptr.redescoperirea stilului traditional practicat de mosii si stramosii nostri!!! va marturisesc ca m-a uimit casuta dvs.si lucrul acesta s-a mulat perfect pe dorinta mea de a preface casa in care s-a nascut tatal meu,acum mai bine de 60 da ani.casa este construita din lemn,este fetita pe interior cu lut,pe jos are lut si din fericire!-nici exteriorul n-a fost finisat,birnele avind aspect antichizat.stiti cum se faceau casele mai demult,caci nu aveau temelie,dar se amplasau pe bolovani de riu.locuinta dispune de 2 camere decomandate,camara si hol.inconvenientul major este ca se intrarea este prin spatele casei(deocamdata).rugamintea mea mare este daca mi-ati putea sugera la ce modalitati tehnice ar trebui sa recurg pentru a avea si eu asa o bijuterie de casa ca a dvs.(eventual un mic proiect).incerc sa va trimit o schita cu compartimentarea actuala a casei(scuzati amatorismul!).va multumesc din suflet!
    fiind in prag de an nou,va doresc sarbatori binecuvintate si un nou an plin de bucurii si realizari!va multumesc ptr ca existati!!!
    cu stima,ana serdenciuc

  2. Monica Apostolescu spune:

    O minunatie. Catre un viitor VERDE / UMAN ♡♥♡ Multumesc mult, mult ♡♥♡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>