AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE

Se poate obţine Autorizaţia de Construire?

DA, se poate, pe pagina de proiecte puteţi vedea o serie de case de cob sau baloţi de paie pentru care s-a obţinut deja Autorizaţia de Construire.

Pentru mai multe informaţii mă puteţi contacta la telefon 0720092912.

8 răspunsuri la AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE

 1. Matac Maria spune:

  Sant interesata de autorizatie de constructie ,deoarece am facut o mare greseala ,am girat cu apartamentul un sef de la serviciul ,ma judec in instanta si este posibil sa raman in strada ,pentru mine ar fi o solutie foarte buna aceasta casa. Eu ca persoana singura m-as descurca , dar am un baiat cu 2 copilasi si sotia cu care stau, din cei trei copii ai mei .

 2. gabi spune:

  Buna ziua,doresc sa aflu costul unui proiect de aproximativ 80mp ,pentru o casa din baloti de paie in zona rurala(DEZNA-ARAD) ,multumesc o zi buna.

 3. as putea realiza un proiect-hibrid de casa ecologica,pe structura de lemn deja existenta a unei case vechi de 60 ani,asezata pe piatra de riu,cu modificarile respective???
  ce fel de autorizatie de constructie imi este necesara???
  care ar fi costurile estimative ptr 60mp???
  mii de multumiri!
  sarbatori binecuvintate!!!

 4. Dumitrescu Iulian spune:

  Buna seara
  Cat ar costa o casa din cob , care are amprenta la sol de 60 m patrati + mansarda(costurile proiectului + constructia)

 5. lepadatu spune:

  am 4/7.50 si vreau casa eco acolo

 6. Florentina Cojocaru spune:

  Buna seara,
  Dorim sa construim o astfel de casuta, dar nu avem cunostinte in domeniu.Am putea cumpara de la dumneavoastra proiectul casutei ? Cunoasteti vreun constructor in zona Moldovei, care ne-ar putea ajuta la constructia casei ?

 7. Ana Nicu spune:

  Buna ziua, se poate obtine autorizatie de constructie pentru o casa din cob in Timisoara? As dori sa particip si eu la unul din workshopuri. Cand sunt programate in 2017?Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>